44

Becca gav mig Lovehearts.

43

Jag och min nyköpta t-shirt.
Jag älskar den.

43

Fåglar i Rosendals slottsträdgård:
 
 

42

Hemma nu. Så skönt att öppna sitt egna kylskåp, gå på sitt egna golv, kollapsa på sin egen säng, sitta i ens egna trädgård.
Lite bilder från skärgården:

 

Sprang runt och samlade snäckskal, fanns många vid klippan där vi var.


41

Hej. Ursäkta för dålig uppdatering, men är på minisemester med min mamma. Idag var vi i skärgården, satt på en klippa i några timmar och jasimmade i vågorna som båtarna skapade, tittade på segelbåtar och samlade snäkskal. Det var väldigt trevligt. Till och med mamma badade lite.

Så, har också varit och handlat lite kläder med mamma innan skolstarten, och sen köpte jag även en bok med Shakespears samlade verk, så nu sitter jag och läser Shakespear. Började på sida 249 för att få läsa A midsummer night dream. (Eller ja, jag läser ju inte det just nu, nu skriver jag här, men gjorde det innan, och kommer göra det efter.

Ska tillbaka till min bok och mitt te nu, kram.

40

Pappa har kameran, han ska fota några tatueringar han ska göra idag, så, det blir inga foton förens ikväll. Ska handla mat om ett tag, ska defenetift köpa någon saft eller så, det är så varmt. T-shirt och shorts och jag får nästan värmeslag, this is how we like it. Har gömt mig i skuggan nu dock. Ooo kom på att vi har äppeljuice, ska dricka up hela den nog. Det blir bra. Och om jag inte hör av mig inom en snar framtid så har jag antagligen smält.

39

Jag och min nya tröja. (Gjord av mig, baserad på The Flash, en superhjälte vars serietidningar jag älskar.)
 

38

Scrabble brickor.

38

 Blommor från igår som påminner mig om en natthimmel.

37

Byggt en liten koja i mitt rum där jag kan sitta och mysa och läsa.
 

36

Jag tycker om när himlar ser målade ut.
Som igår:
 

35


34

Ikväll har jag grillat med Anna, sen smög jag in på en halft övergiven gård, och sen en hästhage som har en stor sten där jag och min kompis brukade sitta på förut rätt ofta. Och där satt jag och tittade på moln och solnedgång, och lyssnade på musik.
Foton från gården och hästhagen:
Det här är vårat gamla stationshus. Hur kom det dit? Underligt.
Har lite fler bilder, men datorn är för långsam för att ladda upp dem jut nu, så gör det imorgon istället.
 
Godnatt.
 

34

Hon latar sig i solen.

33

Min pappa.

32

Precis haft photoshoot med Anna, mycket intressant indeed.
Ett foto av Smarties jag tog. Har lite kul med de haha.

31

Teckning inspirerad av ett citat jag älskar från boken "Paper towns".
 
"Maybe it's more like you said before, all of us being cracked open. Like, each of us starts out as a watertight vessel. And these things heppen - these people leave us, or don't love us, or don't get us, or we don't get them, and we lose and fail and hurt one another. And the vessel starts to crack open in places. And I mean, yeah, once the vessel cracks open, the end becomes inevitable. Once it starts to rain inside the Osprey, it will never be remodeled. But there is all this time between when the cracks start to open up and when we finally fall apart. And it's only in that time that we can see one another, because we see out of our cracks and into others through theirs. When did we see each other face-to-face? Not until you saw into my cracks and I saw into yours. Before that, we were just looking at idea of each other, like looking at your window shade but never seeing inside. But once the vessel cracks, the light can get in. The light can get out."

30

ANNA HÄR!! --> www.daich.blogg.se
Nu har jag ändrat Amys design lite så alla ni tusentals som läser hennes blogg: ta pekfingret och tryck på EFF FEMM (F5)!! :)

29

Sitter hos Anna nu, och vi ska snart in till Stockholm street festival, vilket jag ser fram emot, då det kommer vara mycket akrobatik och ite cirkuskonster mm.
 
Tänk er att gå i stan, klockan fem på eftermiddagen, och så kommer fem killar i lila, tajta bodysuits fram och lämnar en lapp om den här festival saken. Och säger att jag har en fin halsduk :3
 
Haha, och på programmet står det att en grupp som heter purple guys ska upträdda, och jag har en liten misstanke om att det är de.

28

Liten teckning.
Inspiration från The fault in our stars

27

En liten sak jag gjorde, inspirerad av boken Paper towns.
 
"Here's what's not beautiful with it: from here, you can't see the rust or the cracked paint or whatever, but you can tell what the place really is. You see how fake it all is. It's not hard enough to be made out of plastic. It's a paper town. I mean look at it, Q: look at all those cul-de-sacs, those streets that turn in on themselves, all the houses that were built to fall apart. All those paper people in their paper houses, burning the future to stay warm. All the paper kids drinking beer some bum bought for them at the paper convenience store. Everyone demented with the mania of owning things. All the things paper-thin and paper-frail. And all the people too. I've lived here for eighteen years and I have never once in my life come across anyone who cares about anything that matters." - Margo Roth Spiegelman from Papertowns.

26

Hittade lite foton från en blommutställning jag var på tidigare i sommar. 

25

Lugn kväll. Fixar lite i trädgården med pappa, har druckit innehållet ur två tekannor, läst. Har nya knästrumpor som är så mysiga. 
 
 
Hmm, börjar bli hungrig. Middag :3

24

Okej, jag erkänner att min bokhylla är inte den mest välsorterade.
 

23

Åkte in till stan idag, fick ett meddelande om att en bok jag hade beställt fanns i bokaffären (En av mina favorit bok affärer, nr 2 på listan). Så idag har jag köpt två nya böcker:
(The English Bookshop)
(Science ficktion bokhandeln)

22

Anledning nr 1 varför jag vill vara Spiderman.

21

Åh, måste det åska så mycket? Det får gärna regna, men jag tycker inte om det ljudet av åska.
Imorse:
Jag: *Kollar ut genom fönstret* "Åh, va fint väder, kanske nästan kan bada idag?"
Jag: *Går och duschar*
Jag: *Kommer ut ur badrummet och kollar ut genom fönstret*
Jag:  Jag tror inte jag ska gå till stranden idag..
Jag: *Gömmer mig under bordet*
 
Så, nu väntar jag på att min kompis som är väldigt seg ska svara -.-' 
 
Annars sitter jag och läser lite, just för tillfället "Looking for Alaska". En jättebra bok. Handlar mycket om livet och döden men fortfarande som en roman, och den är väldigt intressant. Funderar faktiskt på att spendera hela dagen inomhus med en kopp te och min bok. Låter väldigt lockande.
Såg den här bilden och kände att ja, så kan jag nog faktiskt spendera dagen.

20

Här kommer en liten berättelse om idags tur till mataffären.
 
Lalala, en Amy går in i Ica. Tar en korg och kollar lite på grönsakerna, klämmer lite på frukter, så där som man alltid gör för att vera proffsig. Sen tar jag en evighet på mig att bestämma vad jag sa köpa för gott, och för middag. Hittar mjölk och yogurth. Tar kattmat. Springer tillbaka till mejeri avdelningen och hämtar grädde. Ja, en rätt vanlig, rutinerad, mathandlargång. SEN. SEN. SEN, ställer Amy sig i kassan. En rätt bra kö, bara några med korg framför.   
 
Gissa vad som händer då? Jo, en kvinna tränger sig in framför mig, med en stor vagn, fylld med mat. Och jag undrar vad som händer, och frågar henne, på ett mycket artigare än förväntat sätt. Då säger hon, "min man stod här". HAN STOD DÄR MED TYP FEM VAROR JA, I SIN KORG. 
 
Så, kortfattat, missade jag tåget, fick sitta och vänta på nästa tåg i regn och lyssna på åska (Jag tycker inte om att lyssna på åska).

19

Dagens plan, sitta och läsa och äta mini oreo, yay.
 
En av mina favorit böcker, av en av mina favoritförfattare. I advice you all to read it.
 

18

Ritar lite mer.
He's stuck :o

17

Sitter i soffan och tittar på QI (En tv-show som heter Quite Intresting med Stephen fry och Alan Davies och lite andra människor, och det är så bra).
 
Idag blir en rätt lugn dag. Men natten till idag var så underlig. Hade först en mardröm så låg mitt i natten och pratade med en kompis,, och sen när jag väl somnade om, så drömde jag att han läste högt för mig, och saken är det att det var så verkligt. Så himla verkligt att när jag vaknade, undrade vart han hade tagit vägen, och gick runt i huset och letade efter honom.. -.- Hittade honom självklart inte.
 
Några saker från Qi:
 

16

Sitter och ritar lite.
"I AM YOUR POKEMON"
Har även gjort en här till en t-shirt.↓
:)

15

Goddag. :)
 
Sitter och tar det lugnt, soligt och fint är det. Ska nog äta inom en snar framtid, har glömt bort att äta idag. Har bara ätit en glass och lite godis :P
 
Ska nog ta och titta på lite Monty Python nu (en av de bästa sakerna som finns i livet)

14

Jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra idag. Hmm. Har lite biblioteksböcker att lämna tillbaka men vet inte om jag är så sugen på att åka iväg så långt. Har en vag känsla av att idag blir en rätt lång, halvtråkig dag. Jag kan alltid gå och fiska faktiskt. Det skulle vara rätt trevligt. Får se om jag gör det, fast det blir ikväll då.
 
Kommer se ut såhär hela dagen:
Ska titta på Monty Python nu.

13

Några foton från igår kväll.
Jag
 
Mitt fönster
 

12

Från sist jag och Becca fiskade:
 
Ska åka och handla mat snart ^^

11

Börjar få huvudvärk. Finns en risk att jag suttit lite för mycket i solen. Men det är så mysigt att sitta där och läsa. Tror fortfarande dagen blir bra. Ska dricka lite vatten, och sen borde Becca komma om ett tag. Tror vi ska spela, eller så kanske vi går och fiskar. Vi får väl se ^^

10

Har lite kul med kameran medans jag väntar på Becca.
 
Mario godis som jag köpte lite mindre än en vecka sen på mitt favoritställe i hela världen, Sci-fi bokhandeln. 

RSS 2.0