63


62


61

Pappa köpte den här åt mig, yay! 
 
Skolan börjar snart, har min första dag i skolan på tisdag, och sen min första lektionsdag på torsdag. Ser fram emot det på npgot sätt, känner att det ska bli skönt att sätta igång att studera igen, träffa de som ska gå i min klass. Men det känns rätt otäckt också, för så mycket kan gå fel. Men, hoppas helt enkelt att allt går bra istället, Vi ska till Tom tits någon av de första dagarna, ser jag faktiskt fram emot för de ska ha en rätt grotesk utställning, men som också är intressant, så.. Yay.

60

 
Ett av mina favorit ögonblick i filmerna, någonsin. Hahah, älskar den delen i böckerna också. Så otroligt bra.

60

Things don’t have to last forever to be perfect.

59


58

Råkade ta bort ett inlägg, så lägger upp det igen:

57


56

Dödsätarnas masker. Så otroligt bra gjorda.

55

Pappersmodellerna av Hogwarts och några andra byggnader från Harry Potter världen. Var ju på the Harry Potter tour, vilket var otroligt, fick se äkta rekvisita, den uppbyggda Diagon Alley, Gryffindors rum, matsalen, Dumbeldores kontor, den värsta kvinnan i historiens kontor (Umbridge), och baa så mycket saker. Jag hoppade runt som en femåring, var så lycklig. Var verkligen underbart, att se någonting som har betytt och fortfarande betyder så mycket för en har skapats. För er som undrar (hahahah), är jag en Ravenclaw tjej. 
 
Har så många foton, kommer lägga upp de lite då och då, ska försöka nu, men det är så mycket. Ni vet när man har så mycket att göra så att man gör ingenting? Jo, lite liknande situation det känns som det har varit här.
 

54


53

Från Natural history museum. 

52

Tillbaka från England nu. Var underbart, men blev sjuk när jag kom hem. Mår bättre nu dock.
Har så mycket foton, ska försöka lägga upp de nu under de senaste dagarna. Gjorde massa underbara saker, besökte studion där de spelade in Harry Potter, besökte National Art gallery och såg en teckning jag har velat se, som kallas för The Da Vinci cartoon, och är ett av de vackraste konstverken som i princip exicsterar, men jag var lite besviken att de inte hade fler målningar av Turner. (Underbar konstnär).  
 
Besökte ett museum som var i princip himmelriket för alla som har en inre nörd som tycker om dinosaurier och fosiler och vackra stenar och är allmänt intresserade av jorden och universum. (Natural History Museum). 
 
Gick till en affär som heter Forbidden Planet, som också var, helt helt underbart. Fyllt av serietidningar och bra böcker, action figurer och Doctor Who saker. Köpte några böcker, några serietidningar, två säsonger av Doctor Who, och två t.shirtar. (Visar senare).Stor bokaffär som heter Foyles besökte jag också. Ja, jag och pappa hade det allmänt trevligt, gick runt. 
 
Lägger upp foton kanske lite senare ikväll eller imorgon.
 
Kram.

51

Övergiven stuga
 

50

Och katten liger och latar sig brevid mig.
 

49

Sitter och äter indisk take out (vegetarisk curry), och tittar på Harry Potter och de vises sten. Det är min favorit av alla filmerna. Så underbar. 
 
Ska sova långt inatt, försöka vila ut.

48


47


46

Vad jag gjorde igår. Har inte gjort så mycket de senaste dagarna, har varit så trött. Så, rätt mycket tv-tittande har gjorts. 
Väntar på att kameran ska ladda, sen ska jag ta lite foton. Det är inte så soligt, men, det är alltid trevligt med en promenad. (Fast det finns en chans att jag inte rör på mig, är verkligen trött och har perfekt sikt över tvn.)

45

Hej, är väldigt trött just nu. Men, jag sitter och målar, kanske lägger upp lite senare.

RSS 2.0